Bernard Winsemius en Mirjam Veltman, managers bij Forever Living Products

Bernard Winsemius en Mirjam Veltman, managers bij Forever Living Products

 

Bernard Winsemius en Mirjam Veltman zijn ruim 20 jaar partners en hebben een gezin met 3 kinderen. Beiden zijn zelfstandig ondernemers. Bernard is visual harvester en vormgever bij Stone Visuals,  en Mirjam heeft een praktijk voor individuele- en relatietherapie bij Moon Consultancy.  Samen runnen zij ook een uitgeverij, De Schildpad en de Maan.

Zoals veel zelfstandig ondernemers, hadden ook wij regelmatig te maken met onregelmatige inkomsten. Dit kon soms voor een hoop stress en spanning zorgen, de maand bleek te lang, of de inkomsten en uitgaven halen elkaar in… Dat was voor ons reden om op zoek te gaan naar een onafhankelijke inkomstenbron die wij vonden in het marketingplan van Forever Living Products. Wij zijn inmiddels verzekerd van inkomsten uit onze business, dus ervaren geen spanningen meer over onze inkomsten! Dit geeft rust en vertrouwen en biedt ons de mogelijkheid om met meer vrije tijd ook daadwerkelijk te kunnen genieten van wat wij in het leven belangrijk vinden!

Wij hebben inmiddels een team opgebouwd met ruim 200 mensen: het Pure4Ever team. De ene persoon maakt louter gebruik van de groothandelskorting om de hoge kwalitatieve producten te kunnen gebruiken voor zichzelf, vrienden en familie, anderen willen net zoals wij een onafhankelijke inkomstenbron genereren om meer financiële rust te ervaren.

Wij zien het als onze taak om mensen te helpen die een andere lifestyle willen, die flexibeler willen werken met meer gezondheid, meer zekerheid, meer inkomen of een vervangend inkomen. Wij zijn gefocust op serieuze businesspartners en werken graag samen met drie type mensen:

1  die geïnteresseerd zijn in een bijverdienste elke maand door gebruik en aanbeveling van onze bijzondere product range.

2  die een hoofd inkomen willen verdienen, coachable zijn en kunnen samenwerken in teamverband;

3  of die, zoals wij, leiderschap tonen om financieel onafhankelijk te zijn en een onbeperkt inkomen ambiëren, gecombineerd met vele extra’s zoals autovergoedingen, wereldreizen en winstdeling.

Ben jij iemand die het roer in eigen handen wilt nemen, gemotiveerd om nieuwe vaardigheden te leren en daarmee jouw leven blijvend te veranderen? Neem dan contact met ons op.
Wij willen je graag helpen en zijn wij jouw persoonlijke coach zodat ook jij binnenkort kan genieten van onbeperkte mogelijkheden! Heb je serieuze interesse, vul dan onderstaand het contact formulier in.

Uw naam (**)

Uw email (**)

Onderwerp

Uw bericht

**verplichte velden


Google Advertentie